Cégünkről

Cégünk fő célja, hogy harmóniát sugárzó csapatával, egyéni ötletekkel, okos megoldásokkal, kreatív és lendületes tanácsokkal lássa el azokat a nagy, közép- és kisvállalkozásokat, akik ügyfelei körébe tartoznak, s hogy velük derűsen és hosszú távon dolgozzon együtt.

Cégünk főbb tevékenységei

Figyelünk arra, hogy a csapatban csupa megbízható, felsőfokú szakirányú végzettségű szakember dolgozzon, akik ügyfeleink minden kívánságát teljesítik, sőt nem ritka, hogy kitalálják azokat. A csapatban - a cég nevéhez méltóan - különösen jó a hangulat, és a munkában is harmonikus teljesítményt nyújtanak.

A HarmoNet portál üzemeltetése során szerzett 6 éves tapasztalat (1999-ben indult a HarmoNet site) garancia ügyfeleinknek arra, hogy olyan teammal dolgozhat együtt, aki napi szinten, minden rezdülését ismeri, érzékeli a felhasználók igényeinek, és képes azokat követni, kiszolgálni és felhasználni.

Cégtörténet

A HarmoNet Kft 2001-ben alakult meg, vegyes tulajdonosi háttérrel. 2002-re az ötletgazdák - Gáspár Loránd és Bucher Katalin - kivásárolták a tulajdonostársaikat és azóta is tulajdonosai a vállalkozásnak.

A HarmoNet Kft mára a piaci igényeket követve egy széles szolgáltatásskálán működő informatikai és tartalomszolgáltató céggé nőtte ki magát.