Internet marketing

Az Internet marketingről már annyi könyv született, hogy megtölthet vele egy könyvtárat. Önnek azonban nincs szüksége arra, hogy ennyi olvasnivalót halmozzon fel, vagy hogy ezt a sok újdonságot megtanulja. Elegendő, ha ránk bízza! Hogy miért?

Válaszoljon az alábbi néhány kérdésre:

  • Mi az Ön véleménye arról az emberről, aki - örülvén annak, hogy elsős kisgyereke megtanult írni - vele íratná meg a cége névjegykártyáit, s vele rajzoltatna logót?
  • Mi a véleménye arról, aki megcsináltat mondjuk ezer darab katalógust, aztán azokat besuvasztja a fiókja mélyre, és nem veszi elő, nem osztja szét reménybeli vevőinek?
  • Mi a véleménye arról, aki még mindig a hat-hét évvel ezelőtt elkészült reklámanyagát használja, mondván: - jó az még, kár kidobni!
  • Mi a véleménye arról, aki figyelmen kívül hagyja a világ "módosabb" "okosabb" felét, mondván, túl kicsi piac, nem érdekelnek. Vajon neki milyen üzletfelei lesznek?
  • És mit gondol arról, aki a szocializmusban kiszuperált bútorokkal rendezi be új cége irodáját és műanyag pohárban szolgálja fel az olcsó kávét? Vajon kötne-e üzletet vele?

Ha azt mondja, hogy ők őrültek, akkor nem jár messze az igazságtól. Aki ugyanis nem halad a korral, ha az Internetről van szó, az nem csupán állva marad, hanem visszafelé lépked.

Aki egy süvölvény egyetemistával, vagy a saját családtagjával csináltatja meg a cége honlapját, ingyen, vagy olcsón, az olyan, mint az első példánk.

Aki - készíttet egy weblapot, de nem fordít rá gondot, hogy "internet marketinget" is csináljon, hogy a weblapot meg is ismerjék a meglévő és reménybeli új ügyfelei, az a második példához hasonló módon jár el.

Aki legalább 3 évenként nem újíttatja meg teljesen Internetes megjelenését, az a harmadik példában leírt hibához hasonlót vét. Az okosak az online arculatukat fokozatosan a többi termék és katalógus, projekt és ajánlat arcához igazítják.

Aki pedig nem készített weblapot magának, mondván, hogy őt ez a piac nem érdekli, az a negyedik példának esik áldozatul.

Az a cég, aki mindenképpen olcsó oldalt készíttet, a minőség és modernség rovására, ami "csak a célnak felel meg" mint az ócska íróasztal, amin ugyan lehet írni, de nem esztétikus, vagy a műanyag pohár, amiből lehet inni, de nem egészséges, akkor ezzel elriasztja a komoly érdeklődőket. Ő az utolsó példában írt hibát véti.

Ugye nem akar a modern világ "őrültje" lenni? Ezeket a csapdákat legjobb, ha elkerüli, és egy olyan marketingben is jártas webes partnert talál magának, aki nem csak legyárt egy profi és modern honlapot, hanem arra is felhívja az ön figyelmét, hogy ha már elkészült, mihez is kezdhetne ezzel?

Folytassa velünk!

A HarmoNet Kft szívesen segít Önnek! Stílusos és minőségi, professzionális oldalt készít, de ha azt igényli, akkor tanácsokkal is ellátja, hogyan is lehetne az oldalt látogatottá tenni. A keresőkben való regisztrációval, a HarmoNet portál hirdetési felületein a weblap struktúrájához mérten felkínált bónusz hirdetésekkel, egyedi ötletekkel, amik az Ön lapjára csalogatják a célközönséget. Ki ismerhetné jobban a vevők, Internetezők napi szokásait, mint az, aki saját maga is napi kapcsolatban van velük, mert saját portált üzemeltet?

Ha ezt a szolgáltatást igénybe veszi, kérjük, beszélgessünk egymással. Minden cég igényei, elképzelései célközönsége más és más. Az Önök egyéni igényeit megismerni és a megfelelő tanácsokat adni csak úgy lehet, ha erről beszélünk. Hívjon minket, vagy a weblap elkészültével folytassuk együttműködésünket, hogy a weblap ára ne kidobott pénz legyen, mint a katalógusok az asztalfiókban, hanem valódi befektetés.